Technologie van de Beautytec sim behandelingen

Met de Beauty Tec Sim kunnern een groot aantal verschillende huidproblemen worden opgelost. Het systeem werkt onder meer met ultrasone golven, zoals die ook voor baby echo's gebruiks worden en die dus absoluut veilig zijn. Deze golven zorgen ervoor dat de huidcellen als het ware een beetje uit elkaar getrokken worden. Zo kunnen er werkzame stoffen van de speciaal ontwikkelde producten van DermaVision in de onderste huid worden opgenomen, hetgeen tot een revolutionaire verbetering van de huid leidt. 

Met spectaculaire resultaten

 • Recente Littekens
 • Fijne rimpel behandeling (ook in kuur verband)
 • Decolleté
 • Serum insluizen voor vochtarme huid
 • Doorbloeding van de huid (helder maken)
 • Ontgiften
 • Behandeling voor zonbeschadigde huid

2 verschillende technieken worden met elkaar gecombineerd

Ultrasoon (ultrageluid) en de Hoge Voltimpuls

De technieken kunnen, afhankelijk van de behandeling, apart worden gebruikt maar ook tegelijkertijd (de SIMultane werking). Met deze combinatie openen zich vele nieuwe behandelingsmogelijkheden voor een grote verscheidenheid aan huidproblemen. 

En met spectaculaire resultaten! 

De Beautytec Sim verzorgt niet alleen de epidermis (opperhuis, 1e huidlaag) maar ook de dermis (lederhuid, 2e huidlaag). Hierdoor kunnen bij de behandeling een groot aantal uiteenlopende huidproblemen nieuwe- en betere resultaten behaald worden. Naast snel zichtbare resultaten worden vooral ook werkzame profylaxe mechanismen op gang gebracht, die bijdragen aan het succes van de behandelingen op langere termijn. 

Afgezien van deze doelgerichte behandelingen van probleemzones kan zone Beautytec Sim veelvuldig in traditionele cosmetische behandelingen geïntegreerd worden. U zult er dankbaar voor zijn. Dag na dag.

Door het gebruik van een Ultrasone kop in medisch titaan wordt er een uitstekend behandelingsresultaat bereikt. Deze koppen worden in een aantal formaten gebruikt, van klein (doorsnee 6 mm voor bijvoorbeeld de behandeling van rimpels en acne) tot groot (90 mm, voor tijdbesparende beauty behandelingen van grotere lichaamszones). 

De Beauty Tec Sim is uitgerust met een door een microprocessor bestuurd controle mechanisme, dat is fracties van seconden het geleverde Ultrasone vermogen controleert en op die manier een zeer hogere veiligheid garandeert. 

De ultrasone techniek van de Beauty Tec Sim is speciaal afgestemd op de vereisten van de cosmetische behandelingen. Zo ontstaan er diverse effecten: 

 • Micro Massage van de huid van 1 miljoen trillingen p/s
 • Thermische werking (warmte ontwikkelingen door deze massage) 
 • Biochemische werking (afvoeren van afvalstoffen door thermische werking) 
 • Insluizen van werkzame stoffen naar de dermis (lederhuid) 

Prijs wordt bepaald aan de hand van de intake

Adres

Zuidwijkstraat 16
2729  KD Zoetermeer

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
Van 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag koopavond tot 21.00 uur

Telefoonnummers

079 – 78 51 239
06 – 273 507 18